MELLÉKLET: 

 

MANOOI PROJEKTVÉDELEM CÉLJA:  

 

A projektvédelem célja, hogy elsőbbséget évezzenek azok a partnereink, akik először juttatják el cégükhöz egy adott projekt lehetőségét.
Manooi sales képviselője legjobb tudása szerint segíti Önt a projekt folyamán.

 

MANOOI PROJEKTVÉDELEM SZABÁLYAI:

 

  1. A projektvédelem azoknak a viszonteladóknak adható, akik előre írásban bejelentik a projektvédelmi igényüket, kitöltik a Projekt védelmi űrlapot.

  2. Csak a Manooi képviselője által írásban hivatalosan visszaigazolt projektvédelem érvényes.

  3. A visszaigazolt projektvédelem kezdetének az lesz a pontos időpontja, amikor a viszonteladótól beérkezik az űrlap a Manooi-hoz.

  4. A projektvédelem alapesetben 90 napig érvényes. Amennyiben a kérvényező ettől eltérő dátumot jelez (ha az meghaladja a 90 napot), akkor a Manooi képviselője külön megegyezés szerint ezt a dátumot is figyelembe veheti. A jóváhagyott projektvédelem esetén minden egyes további érdeklődőt a Manooi átirányít a projektvédelemmel rendelkező partnerhez.

  5. Nyílt tender esetén nem lehetséges a projektvédelem. Ebben az esetben a már korábban esetlegesen kiadott projektvédelem is érvényét veszti.

  6. A projektvédelem a visszaigazolt határidőt követően automatikusan megszűnik. Amennyiben a kérelmező szeretné meghosszabbítani, akkor azt írásban kell jeleznie a kereskedelmi képviselőjének. Minden módosítás írásban és visszaigazolást követően érvényes.

  7. Kifejezetten kérjük, hogy a projektvédelemhez az elérhető minden szükséges adatot adjanak meg, hogy minimálisra tudjuk csökkenteni a hiba-lehetőséget és ugyanazon projekt újbóli védelmének kiadását a hiányos, nem beazonosítható adatok alapján. Amennyiben ilyen helyzet előállna, azaz ugyanazon projektet két partnerünknek is levédenénk, akkor minden esetben az első visszaigazolt projektvédelem lesz az érvényes.

  8. Ha kiderül, hogy egy projektvédelmet kapott partner kiesik az értékesítésből bármely okból kifolyólag, akkor a projektvédelmet felbontjuk vele. Ezt minden esetben a projektvédelmet kapott partnerrel egyeztetve tesszük.

 

Célunk: A Manooi és partnerei kölcsönösen segítsék egymást a projektek megszerzésében és az együttműködésben. 

 

Kívánunk sikeres és ragyogó projekt együttműködést! 

A fenti szabályok irányadóak, nem minősülnek jogi következményekkel járó szerződéses feltételeknek.